Webinar Com els fons Next Generation EU han de transformar el món local

Fons Next Generation UE 2

Webinar Com els fons Next Generation EU han de transformar el món local

El dijous 15 d’abril a les 18h vam dur a terme un nou webinar organitzat per la nostra entitat. En aquesta ocasió la sessió va permetre els ponents reflexionar i donar llum sobre com s’hauria de produir la transformació que haurien d’experimentar els municipis i les administracions locals gràcies a l’impacte dels fons Next Generation EU.

Per a això, vam comptar amb la participació d’especialistes que van compartir amb nosaltres la seva àmplia experiència en els seus respectius àmbits, tot explicant com es veu l’impacte d’aquests fons des de cada àmbit de govern: local, metropolità, provincial i Congreso de los Diputados de Madrid. Així mateix, van enumerar possibles accions i vies per traduir-ho en plans i projectes concrets. Hi van participar:

  • Esther Niubó, regidora-delegada de Presidència, Comunicació, Noves Tecnologies, Serveis Socials i Dependència. 2ª Tinenta d’alcaldia, Ajuntament de Castelldefels.
  • Oriol Illa, director d’Àrea d’Internacional i de Cooperació de l’Àrea Metropolitana de Barcelona
  • Maria Espinosa, coordinadora d’Estratègia Corporativa i Concertació Local de la Diputació de Barcelona
  • Mariona Illamola Dausà, diputada i portaveu de la Comissió mixta per la Unió Europea del Congreso de los Diputados, Madrid.

El webinar va ser presentat pel president del CCME, Xavier Ferrer, i les intervencions i preguntes proposades als convidats van correr a càrrec del secretari general, Oriol Lázaro.

 

Link al vídeo del webinar:

Al nostre canal de YouTube trobareu el video, mitjançant aquest enllaç: https://youtu.be/Rm1tkG7hLJA