Webinar: Parlem de Ciutadania Europea!

Ciutadania europea

Webinar: Parlem de Ciutadania Europea!

El passat dimarts 18 de maig a les 18.30h vam organizar el webinar titolat “Parlem de Ciutadania Europea!” En aquesta sessió online reflexionem i revisem quins aspectes defineixen el “ser europeu” i com cada ciutadà pot ser un mirall dels valors fonamentals i fundacionals de la Unió Europea.

La ponència va correr a càrrec de Montserrat Pi, professora de Dret Internacional Públic de la UAB. Igualment, hi va participar el president de la nostra entitat, Xavier Ferrer. Entre ambdós van compartir tota una sèrie de pensaments que ens permeten tenir una idea més clara i completa del que vol dir ser europeu i de com aquesta identitat será clau per fer el camí com a comunitat envers els reptes que se’ns plantegen per al futr més immediat.

La sessió va ser presentada per Jennifer Ramírez, regidora de Relacions Europees i Internacionals/Àrea de Presidència de l’Ajuntament de Terrassa, mentre la moderació la va dur a terme Joan Chicón, cap del servei de Relacions Europees i Internacionals de l’Ajuntament de Terrassa.

 

LINK AL VÍDEO DEL WEBINAR:

Teniu el video d’aquest webinar disponible al nostre canal de YouTube. Enllaç: https://youtu.be/-MilWAo_w-Q