WEBINAR THE EUROPEAN GREEN DEAL: QUÈ EL VA FER POSSIBLE I QUÈ VOLDRÍEM MILLORAR

European Green Deal

WEBINAR THE EUROPEAN GREEN DEAL: QUÈ EL VA FER POSSIBLE I QUÈ VOLDRÍEM MILLORAR

Acabant el mes d’abril, el dia 29 a les 18h vam dur a terme un nou webinar sobre un tema absolutament actual: el canvi climàtic i les conseqüències sobre la nostra societat global.

De forma més concreta, a la sessió volíem reflexionar sobre l’impacte en l’àmbit social de la degradació mediambiental. Les afectacions d’aquesta irreversible modificació de les condicions de vida del nostre planeta, encara no les tenim prou clares. Suposarà canvis en tots els àmbits imaginables, i la societat, com a tal, no en serà una excepció. Cal reflexionar per ser conscients de a què ens podem enfrontar i com ho hem de treballar com a conjunt d’éssers humans.

I per a això, vam convidar un autèntic expert en la matèria: el professor Louis Lemkow, catedràtic emèrit de l’Institut de Ciència i Tecnologies Ambientals de la UAB.

Lemkow ens exposa durant aquesta sessió com es va gestar el procés fins a arribar al Pacte Verd Europeu i com s’hauria de desenvolupar, i especialment, quins aspectes d’aquest Green Deal es podrien millorar.

Per presentar aquesta apassionant ponència i moderar les posteriors preguntes i reflexions, vam comptar amb la Sònia Gualtié, empresària i vicepresidenta del CCME.

 

Link al vídeo del webinar:

El video d’aquest webinar està disponible al nostre canal de YouTube, al qual hi podeu acceder mitjançant aquest enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=Qhj-i0Y0DWg